Home » Home » About

About

logoiphone 2013 016
MediZiener gir et helhetlig tilbud for deg som trenger en partner innen helsefremmende og forebyggende medisin. Vi tilbyr individuell rådgivning, veiledning samt skreddersydde undervisningsopplegg til ditt behov.
Har selv utdanning som yrkesfaglærer for helse og oppvekstfag (Sosialfag) ved Høgskolen i Oslo&Akershus, helsesekretærutdanning samt helseadministrasjonsfag som grunnfag. Utover det etablerer vi samarbeidsavtaler med andre profesjonelle selvstendige aktører etter behov.

MediZiener lager tilpassende undervisnings- og oppfølgingsopplegg for nettopp ditt behov og har årelang erfaring fra de fleste livsstilsendringsprogram, slankemetoder, arbeidsmiljøproblematikk og familieutfordringer. 20 års arbeidserfaring fra sykehus på forskjellige nivå og avdelinger. Med lengst tid innen akuttmedisinsk enhet.
Vi har spesielt gode kunnskaper om hvordan man kommer ut av livskriser, stressproblematikk, overvekt og typer av beskyttelselstaktikker, konsentrasjonsproblemer, psykiske påkjenninger og hvordan man kan angripe situasjoner som har låst seg i vaner og uvaner. MediZiener vil med kunnskap og tilstedeværelse være din partner fremover mot mestring for å bli den beste utgaven av deg selv. Eller for å skape den beste arbeidsplassen, det beste teamet, en bedre familiesituasjon osv..

Velkommen!

Kontakt oss på: post@mediziener.no